Executive

Det paradigmskifte som digitaliseringen medfört har gjort kommunikation till något som berör hela företaget, inte bara marknads- och kommunikationsavdelningen. Det gör att kommunikativ kompetens på executivenivå blir en allt viktigare framgångsfaktor. Vi förser organisationer med kommunikativa ledare till alla positioner.

Våra executivekandidater är noga utvalda baserat både på sina ledaregenskaper och sin kompetens. Precis som i alla våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid personens motivation och drivkrafter för att hitta rätt ledare som kan lyfta din organisation.

Vi hjälper dig när du behöver förstärka ditt top management tillfälligt eller letar efter en ny medarbetare i chefsposition. När du snabbt behöver spetsa executiveteamet och tillföra ny kompetens, driv och energi finns Executive for Hire.

Ibland uppstår affärskritiska situationer som kräver kvalificerad ledning och en snabb och flexibel lösning. Då är en interimslösning ett bra alternativ.

Våra konsulter är erfarna ledare med spetskompetens inom olika områden, vilket gör att de kan åta sig flera typer av uppdrag på executivenivå. De är noga utvalda baserat både på sina ledaregenskaper och sin erfarenhet.

Exempel på tjänster vi rekryterar till:

VD 
Styrelsemedlem 
Försäljningschef 
IR-chef 
Kommunikationsdirektör 
Marknadschef

Som alltid skräddarsyr vi processen efter dina behov och självklart arbetar vi med högsta diskretion och vi lägger stor vikt vid personens potential, drivkrafter och motivation för att hitta rätt ledare som kan lyfta din organisation.
Läs mer

Är du en executive?

Vi får kontinuerligt uppdrag från våra uppdragsgivare att hitta rätt ledare till deras organisation. Dessa uppdrag är inte alltid publika. Genom att ha en uppdaterad profil i vårt nätverk ökar chanserna att vi ska kunna matcha just dig till din drömposition.

Tools & Insights

När du vill veta mer om våra insights, metoder och verktyg

Change & Development

Så omsätts er strategi till handling  

People & Culture

När du vill kompetenssäkra din organisation