Om oss

Förutsättningarna för hur vi jobbar förändras radikalt. Digitaliseringen påverkar inte bara var, när och hur vi arbetar utan skapar också helt nya roller samtidigt som gamla försvinner. I centrum finns vi människor och våra organisationer. Vart ska det sluta? Vi vet inte. Det enda vi vet är att allt kommer att fortsätta förändras. Superspännande tycker vi! Faktiskt så spännande att vi har gjort det till vårt uppdrag att vara med och skapa framtidens professionella liv. Hoppas du vill följa med!

Våra kompetensområden

Recruitment & Staffing
Här kompetenssäkrar vi organisationer för att de ska kunna fortsätta vara konkurrenskraftiga och attraktiva även i framtiden.

People & Culture
Här jobbar vi med talent management, teamutveckling och organisationskulturen för att rätt personer ska vilja bidra till och utvecklas med organisationen. 

Change & Development
Här hjälper vi till att skapa organisationer som vill, vågar och kan förändras och utvecklas.

Så jobbar vi

Academy
För att vara med och skapa framtidens professionella liv måste vi förstå trender och tendenser. H&H Academy är vårt forum för att samla in och dela med oss av vår kunskap genom undersökningar och utbildningar.

Labs
Framtidens professionella liv präglas av samskapande, co-creation. Vi vill till och med gå så långt som att påstå att framtiden är co-everything. Labs är vår arena där vi faciliterar utvecklingsprocesser.

Att jobba med Hammer & Hanborg

Vi tycker det ska vara kul att jobba! Kanske inte så konstigt med tanke på att vi ägnar dagarna åt att skapa framtidens professionella liv. Vi är både stolta och glada över att vi med vår kompetens är med och gör skillnad för människor och organisationer. Vi är övertygade om att alla människor kan och vill utvecklas och strävar efter att alltid agera på ett schyst sätt. Vi uppmuntrar och utmanar varandra att vilja och våga göra på annorlunda sätt och testa nya saker. Och vi vet att vi blir bättre tillsammans och gillar samarbete i alla dess former. 

Läs mer om vår historia och kontakta oss gärna!

Grafisk manual

Våra grafiska riktlinjer

Kontaktformulär

Söker du nya medarbetare eller vill veta mer om våra tjänster...

Lediga jobb

När du söker nya utmaningar

Vision

Sommaren 1994. Sverige grävde guld i USA. Vi startade Hammer & Hanborg!