Nu är vår nya jobbportal lanserad

Om du tidigare registrerat din profil hos oss ska du ha fått ett MEJL med nya användaruppgifter till din mejladress som du tidigare uppgivit. Mejlet har du fått från (kandidatservice@hammerhanborg). Titta i din skräppost om du inte har fått mejlet, hör annars av dig till password@hammerhanborg.com, så hjälper vi dig med inloggningsuppgifter. (Om du skapar en ny profil så får du istället dubbla profiler.)

Helt nytt är att du kan följa processen för de jobb du söker och se alla jobb du har sökt (några år tillbaka), därför kommer vi inte att skicka något bekräftelsemejl när du ansöker ett nytt jobb.

Du behöver vara inloggad för att kunna söka våra jobb och vi rekommenderar att du börjar med att ladda upp dokument under Användarikonen, så blir det smidigare när du vill bifoga flera filer i olika ansökningar. Just nu behöver varje dokument du laddar upp ha olika filnamn.

Gränssnittet är nytt och du hittar den första versionen av vår jobbportal till höger i form av det blåa fältet (eller i mobilen - i den blåa rutan med ett förstoringsglas Förstoringsglas Jobbportalen). Vi kommer att uppdatera och förbättra portalen löpande.

Vi har bytt jobbportal för att göra det ännu enklare för dig - både när du söker lediga jobb och när du vill uppdatera/registrera din profil i vårt nätverk. 

Se alla våra lediga jobb

Har du frågor, funderingar eller tekniskt krångel? Klicka här

Prenumerera

Håll dig uppdaterad om våra lediga jobb